Anunturi gratuite

Diverse

Asa cum am spus de la infiintarea site-ului, vrem sa facem o separare  cat mai buna a serviciilor de publicitate gratuita pe Anunturi AZ.

Goblen de vanzare

Iata ca am infiintat si pagina diverse!

Un exemplu este acest goblen, neterminat care-si cauta cumparator. Daca doresti sa il achizitionezi, lapretul de 1 euro / cmp , scrie un mesaj proprietarului direct aici pe site!

Lasa un anunt cu mentiunea Vand sau Cumpar, un numar de telefon si o adresa de email sau alta modalitate electronica de contact, si anuntul tau este gata de a fi publicat!

Nu uita ca un anunt in plus nu poate dauna, insa unul in minus poate fi exact sansa pierduta pentru a reusi in ceea ce ti-ai propus! Anuntul AZ este total gratuit! Deci te sfatuim sa nu ne ocolesti!

Anunturi gratuite noi:

 • Nu sunt anunturi noi

6 anunturi in “Diverse

 • Goblen says:

  Goblenul este de vanzare inca din stadiul acesta, va fi gata in 2 saptamani de la primirea comenzii!

 • Vand Aparatura in Iasi says:

  Vand Frigidere – 4buc, cuptor pizza pe gaz, Aragaz profesional inox 6 ochiuri, fierbator inox pentru vin 25l, cafetiera inox 10l, friteoza simpla si dubla, friteoza pe gaz, grill pe gaz, combina frigorifica orizontala, cuptor micounde, storcator fructe, masa calda, feliator profesional inox, oale si tigai de diferite marimi, tavi pizza, pahare cu picior(120buc), boluri sticla pt salate (60buc) , farfurii intinse portelan (70buc), expresor cafea, umbrele( 4buc), mese 4 persoane(15buc), scaune(30buc) La preturi negociabile.

 • niculina says:

  vand goblen 1 euro cm2…

 • florin says:

  Vand douo goblenuri tiganu si tiganca

 • Grecu Mihaela says:

  vand mileuri de laseta
  preturi bune

 • Anca says:

  Vand goblenuri la preturi avantajoase.
  pt detalii sunati la 0747 307 132

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *