Site-uri turism

By | September 24, 2013

Iata o lista cat de cat completa oferita de portalul iRomania cu site-uri din turism. evident ca pe masura ce ne veti da si voi idei de site-uri de turism utile, nu site-uri care sunt create special pentru a vinde “pielea ursului din padure”, vom largi aceasta lista cu site-uri.

Primul site este unul sustinut de portalul e-4com.info, un excelent site de promovare a turismului in romania sau chiar in strainatate => turism.e-4com.info

Omologul sau in limba engleza este site-ul travel.e-4com.info ce este sponsorizat de acelasi portal destinat comertului de reclame online.

Tot la categoria site-uri de turism in limba engleza mentionam buchareststag.e-4u.info, special creat pentru cei ce vor sa cunoasca viata de noapte din Bucuresti.

Site-ul ofertevacanta.e4ro.com este scos la vanzare de catre prortalul e4Ro celor ce vor sa dezvolte o retea de site-uri satelit pentru afacerea lor.

Vom da cateva exemple de site-uri de turism destinat in mod special unor regiuni din Romania sau chiar unui anumit judet. Un astfel de site este portalul valeaprahovei.e4ro.com, care in mod evident promoveaza turismul pe Valea Prahovei, dar are sectiuni distincte pentru marile orase de pe malul raului Prahova.

Site-urile din reteaua iRomania, constanta.e4ro.com si tulcea.e4ro.com sunt destinate zonei din Dobrogea, in special litoralului romanesc si Deltei Dunarii.

23.noiembrie 2013 => Am mai adaugat in lista cateva site-uri, cum ar fi cel destinat judetului iasi.e4ro.com si brasov.e4ro.com si in curand vom avea cate un site pentru fiecare judet, apoi vor urma cateva regiuni, sate si comune, la final vom cuprinde toata Romania. Daca ai o preferinta pentru un oras – resedinta de judet, nu ezita sa ne scrii!

Facebook Comments

Anunturi gratuite noi:

  • Nu sunt anunturi noi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *