Servicii

Multa lume doreste sa isi promovezeserviciile pe internet , si de aceea apeleaza la anunturi in diferite publicatii. Noi va oferim aceasta oportunitate gratuit, pe viata. In plus, orice anunt publicat la noi este promovat pe 400 de site-uri cu care noi colaboram, incluziv pagini de specialitat ede pe FaceBook.

Mai mult decat atat, puteti avea chiar aici propria pagina, unde va puteti actualiza ofertele, sau puteti apela la webdesignerii nostrii pentru realizarea propriului site.

In permanenta echipa noastra se ocupade anuntul tau. Ati observat deja ca pe acest site, nici un anunt nu este lasat sa sufere la capitolul corectitudine gramaticala, aranjament si chiar iconita celui ce posteaza. Tinem la prestigiul publicatiei noastre, la al clientilor nostri si ne dorim ca in scurt timp sa ajungem cel mai bine cotat site de acest gen depe piata.

Colaborarea noastra cu diaspora romaneasca va largeste spectrul de audienta, iar specialistii nostrii va vor ajuta in orice domeniu aveti nevoie!

Facebook Comments

Anunturi gratuite noi:

 • Nu sunt anunturi noi

8 thoughts on “Servicii

 1. WebMaster Post author

  Vom fi noi primii care vor posta in rubrica Servicii :

  – Ai nevoie sa iti faci un site? Sa cumperi un domeniu si de hosting? Apeleaza la noi, in 10 minute problemele tale se vor rezolva.

  Reply
 2. Goblen

  Ofer spre vanzare goblenuri precum: – Cetate Medievala (inramat, dimensiune 30×19, 5 cm);
  – Margarete- N. Grigorescu (inramat, dimensiune 24×15 cm, 17 culori);
  – Farmecul trandafirilor- A. Brown- Chittenden (neinramat, dimensiune 36×19 cm, 24 culori);
  – Noapte de primavara (neinramat, dimensiune 23×35 cm, 24 culori);
  – In fata caminului (neinramat, dimensiune 24×28 cm, 15 culori);
  – Amurg pe Nil (neinramat, dimensiune 15×30 cm, 10 culori);
  – Sf. Nicolae (neinramat, dimensiune 13×17 cm, 29 culori);
  – Sf. Mc. Mina (neinramat, dimensiune 15×21 cm, 36 culori);
  – Galbenele- Luchian (neinramat, dimensiune 21, 2×15 cm, 25 culori);
  – Iisus (neinramat, dimensiune 15×21 cm);
  – Marina noaptea (neinramat, dimensiune 11×18 cm).
  * toate goblenurile sunt lucrate in punct clasic dupa diagrama.

  Reply
 3. VW Sharan

  Ofer transport persoane (maxim 6) cu autoturism personal. Tarif =motorina+15 % , ami ieftin de atat nu se poate! lasati mesaj apasand butonul Reply!

  Reply
 4. BONA Interna

  Efectuez transport de marfa, mobila, bagaje etc pe raza judetului Arad cu duba VW LT, volum 16 m3. preturi negociate de client. telefon0745561137

  Reply
 5. FLOREA NICUSOR Post author

  Doresc angajare ca sofer pe tir sau camion, inclusiv autocar pentru transport marfa/persoane, intern si/sau international. Detin atestat marfa/persoane/ADR/agabaritice. Detin permis de profesionist, toate gradele. Am o experienta de 20 de ani in transporturi. Am efectuat transporturi marfa/persoane intern si international mai mult de 5 ani. Sunt o persoana serioasa si cu respect fata de munca pe care o prestez.
  Ma puteti contacta la numarul de telefon 0721939475

  Reply
 6. Ciprian

  INSTALATOR SANITAR NONSTOP IASI.EXECUT LUCRARI DE INSTALATIE ,REPARATIE SI MONTAJ, TERMICE SI SANITARE CU GARANTIE DE 3 ANI.INSTALATOR MONTEZ CENTRALE TERMICE PE GAZ,PE LEMNE CU GAZEIFICARE SI SIMPLE,CENRTALE TERMICE ELECTRICE, PANOURI SOLARE,INCALZIRI IN PARDOSEALA,FOSE ,SCURGERI,PLUVIALE,BOILERE, HIDROFOARE, LAVUARE,CAZI BAIE,CAZI CU HIDRO MASAJ,CABINE dUS,WC,REMEDIERI INSTALATII IN SUBSOLURI, AVARII DE ORICE FEL MASINI DE SPALAT,ARAGAZE.LUCREZ CU ORICE TIP DE MATERIAL.OFER GARANTIE DE 3 ANI SI CONSILIERE TEHNICA PE ACEASTA PERIOADA.INSTALATOR PERSOANA FIZICA TEL.0746601465

  Reply
 7. Simona

  Dacă aţi lucrat în Olanda, există o şansă mare ca dumneavoastră, sau partenerul dumneavoastră să aveţi dreptul, la returnarea unei părţi din impozitul plătit. Chiar dacă partenerul dumneavoastră nu are un număr social/fiscal (sofinummer) acesta poate să aibă dreptul de a primi înapoi sume ce ajung uneori până la câteva mii de euro. Suma poate fi cerută înapoi, cu până la 5 ani în urmă.
  Contactati-ne la tel. 0728251886

  Reply
 8. Simona

  Dacă aţi lucrat în Olanda, există o şansă mare ca dumneavoastră, sau partenerul dumneavoastră să aveţi dreptul, la returnarea unei părţi din impozitul plătit. Chiar dacă partenerul dumneavoastră nu are un număr social/fiscal (sofinummer) acesta poate să aibă dreptul de a primi înapoi sume ce ajung uneori până la câteva mii de euro. Suma poate fi cerută înapoi, cu până la 5 ani în urmă.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *