Scopul Nostru

Scopul nostru este acela de a va oferi posibilitatea sa postati anunturi gratuite, sa va promovati afacerea sau sa va gasiti un loc de munca .

Cum plasez un anunt? Nimic mai simplu, alegeti o categorie de anunturi, postati numele, adresa de email valida (pentru a putea fi contactati de redactori incazul in care este necesar (de exemplu pentru a plasa o poza), scrieti textul anuntului si gata, ati terminat. Daca ati lasat date de contact, veti fi contactati de cititori, daca anuntul nu mai este valabil, postati un raspuns la propriul anunt ca anuntul a expirat. In cazul in care adresa de email corespunde, anuntul va fi dezactivat!

Atentie! Postati si numar de telefon, email sau alte date de indentificare pentru raspuns! Aici nu o sa va scrie nimeni daca aceste date de contact lipsesc!

Facebook Comments

Anunturi gratuite noi:

  • Nu sunt anunturi noi

One thought on “Scopul Nostru

  1. WebMaster Post author

    Fii primul care vei posta un anunt! Daca anuntul tau va fi ales ca fiind cel mai bun anunt din primele 100 , vei beneficia de un cadou surpriza! Cadoul va fi oferit de noi in colaborare cu Portalul Infomedia!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *