Parteneri Media

Aceasta sectiune se adreseaza actualilor si viitorilor parteneri media ai portalului Anunturi AZ .

Prncipalii nostri parteneri sunt Anunturi Auto si InfoMedia. Daca doresti sa devii partenerul nostru trebuie doar sa ne scrii in formularul de mai jos ce site detii, ce fel de parteneriat doresti, si sa ne lasi datele de contact: telefon, email, adea : minim localitatea in care te gasesti.

Cea mai noua si fructuoasa colaborare o avem cu site-ul Caut Bona, cel mai mare site de plasare forta de munca in domeniul casnic.

Azi am inceput un parteneriat nou cu portalul de oferte de munca in Germania si Olanda. Cu aceasta ocazie va invitam sa cautati toate locurile de munca disponibile in cele doua tari!

Facebook Comments

Anunturi gratuite noi:

 • Nu sunt anunturi noi

3 thoughts on “Parteneri Media

 1. Caut Bona

  Ne bucuram sa fim primii care va informeaza despre parteneriatul cu portalul gratuit de anunturi “Anunturi AZ” , si va informam ca la noi puteti gasi cele mai recente anunturi referitoare la munca de Menajera , Bona sau ingrijire Batrani.

  Conform parteneriatului dintre cele doua site-uri, facem permanent schimb de informatii, in asa fel incat atat cei ce cauta pe site-ul nostru informatii cat si cei de aici sa fie zilnic informati despre domeniul nostru de colaborare, si sa isi gaseasca cat mai repede ceea ce cauta , un loc de munca sau un angajat!

  Reply
 2. BONA Interna

  Buna ziua,
  Ma numesc Teodora si am o experient ade 4 ani in domeniul ingrijirii copiilor. Doresc sa ma angajez ca bona interna in judetul Arad.

  Va rog sa imiscrieti pe adresa redactiei Anuntul AZ : eu.reclama@gmail.com

  Salariul dorint 300-350 euro lunar.

  Reply
 3. MagazinOnline

  Acum puteti cumpara online cu reduceri de pana la 80 % , mai ales pentru produsele de sezon, cum ar fi haine sau excursii pentru vacanta de vara!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *