Nunta si petrecerile la romani

By | April 30, 2013

Petrecerile la romani, asa cum este traditia, tin trei zile si trei nopti, ca in povesti. Fie ca este vorba despre nunta sau botez, romanii stiu sa se distreze, chiar am putea spune ca este un aspect specific acestui popor vesel si inventiv. Pentru reusita unei petreceri, este foarte bine daca ati angaja una sau chiar doua formatii nunta Iasi, deoarece acestea au un repertoriu vast. Calitatile interpretative nu pot fi puse la indoiala, deoarece au nenumarate experiente castigate in multi ani de activitati de acest gen. Formatiile de nunta Iasi au un numar relativ mic de membri, astfel incat sa acopere un numar mare de cerinte muzicale venite din partea invitatilor.
Transportul pentru formatiile de nunta poate fi asigurat de catre organizatori, dar la fel de bine se poate asigura si din resursele proprii ale membrilor formatiei. Genurile muzicale pe care acestia le pot interpreta au o paleta foarte larga: de la cantece de petrecere, muzica usoara de ieri si de azi, indragite hituri internationale sau chiar manele. In functie de formatia solicitata, acestea pot avea un singur solist care acopera interpretarea cantecelor populare , dar si de muzica usoara, iar in alte cazuri sunt doi solisti, fiecare fiind specializat intr-un anumit gen muzical. Existenta orgii electrice si a persoanei pricepute in mangaierea clapelor, vor insoti permanent orice gen muzical, dar va putea avea interpretare solo. Adesea cantecele cunoscute din anii `70- `80 starnesc ropote de aplauze din partea celor prezenti, dornici sa auda cantecele pe care le fredonau odinioara.
Antrenul oricarei petreceri este sustinut de muzica. De cele mai multe ori este mai apreciat de invitati antrenul, faptul ca au avut loc de dans si faptul ca muzica a acoperit marea majoritate a genurilor muzicale, decat meniul ales si preparat cu pricepere de bucatari. Daca doriti ca petrecerile pe care le organizati sa ramana ca o amintire placuta pentru toti invitatii, si sunteti din Iasi sau din imprejurimi este de preferat sa angajati diverse formatii nunta Iasi, care cu siguranta va vor depasi asteptarile in privinta modului in care vor sustine si intretine atmosfera in fata invitatilor si va vor surprinde cu repertoriul foarte vast ales de acestia.

Facebook Comments

Anunturi gratuite noi:

  • Nu sunt anunturi noi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *