Locuri de munca in Germania 2014

By | September 24, 2013

Impreuna cu sitepul romanilor din Germania am decis sa strangem o lista de 20 de persoane care vor sa munceasca in Germania incepand cu anul 2014, luna martie. Chiar daca pare ca termenul e destul de lung, pe baza analizei pentru anul curent am ajuns la concluzia ca este mai bine s aincepem sa strangem CV-urile de acum, decat sa ne trezim in anul ce urmeaza cu o lista neverificata a persoanelor ce vor sa plece legal la munca in Germania.

Multe persoane ce nu au putut fi verificate la timp de catre angajatorii din Germania au pierdut sansa de a munci legal si de a primi unsalariu marisor. Iata de ce va rugams a va depuneti candidatura din timp, la rubrica “Locuri de munca” din meniul superior.

Lasati date de contact, atat telefon cat si email sau ID de messenger, pagina facebook, pentru a comunica mai usor cu cei ce fac angajari in Germania.

Nu se percep taxe sau comisioane la angajare, daca intalniti astfel de cazuri va rugam sa ne anuntati, pentru ca acei intermediari ce vor sa castige de pe urma anunturilor nostre sa fie scosi din baza de date.

Facebook Comments

Anunturi gratuite noi:

One thought on “Locuri de munca in Germania 2014

  1. duduruz robert

    As dori un loc de munca pentru 2 persoane in Germania. Suntem seriosi dar vrem sa muncim. 0735761073

Comments are closed.