Escapada in Cuba

By | April 29, 2013

Daca vreti sa mergeti intr-o vacanta atunci puteti sa luati in considerare si Cuba deoarece aici cu siguranta va veti simti ca in paradis. Aici veti gasi plaje de o frumusete inconfundabila, veti gasi oameni care au o mare pasiune pentru traditii si peisaje de neuitat.
Deasemenea, un sejur cuba inseamna un sejur cu multe experiente placute cum ar fi si vizitarea obiectivelor turistice, fiecare avand un element aparte care il diferentiaza de celelalte. Ei bine, in Cuba puteti merge in primul rand in Plaza de Armas, deoarece aici veti putea vedea si Museo Nacional de Historia Natural dar si fortul Castillo de la Real Fuerza.
Un alt punct de vazut este si Museo de la Revolucion langa care veti gasi si impresionantul iaht de croaziere Granma, un iaht pentru aproximativ 12 persoane. Daca vreti sa faceti o escapada in care sa va bucurati de linistea naturii puteti merge in provincial cubaneza Pinar del Rio, o provincie cu vegetatie luxurianta in care veti gasi si pesteri. Cueva del Indio este una dintre pesterile cele mai vizitate datorita stalactitelor, stalagmitelor si raurilor subterane.
Nu trebuie sa ratati nici spectacolele din Santiago de Cuba unde veti gasi si muzeul Emilio Bacardi dar si Baracile Moncarda. O alta experienta interesanta este si cea de la Real Fabrica de Tabacos Partagas din Havana unde veti putea sa va faceti de unul singur un trabuc.
Daca vreti sa petreceti o cateva nopti albe in care sa va distrati veti putea merge in Valdero, o statiune animate unde cu siguranta va veti distra pe cinste.
Un element aparte al Cubei este cultura, deoarece aici exista foarte multe particularitati. De exemplu, daca gazda hotelului este imbracata in alb si nu vorbeste prea mult trebuie sa stiti ca se pregateste pentru a deveni preoteasa si nu are voie sa fie atinsa.
Pentru mai multe informatii puteti contacta furnizorul de servicii turistice playa tour.
Asadar, in Cuba veti petrece o vacanta pe cinste, deci, de ce sa ezitati?

Facebook Comments

Anunturi gratuite noi:

  • Nu sunt anunturi noi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *