Anunturi Chisinau

Pentru locuitorii din Chisinau , sau pentru cei ce vor sa se adreseze cu un anunt locuitorilor din Chisinau , Republica Moldova , pot posta anunturile lor , in mod gratuit pe aceasta pagina de anunturi!

Puteti publica acelasi anunt pe pagina mai multor orase, dar va rugam sa dati pentru fiecare anunt adresa de contact , email, telefon, etc.

Va rugam in acelasi timp sa publicati anuntul in mod clar, sa se inteleaga ce oferiti, cantitate , pret , in asa fel incat sa nu existe confuzii!

Facebook Comments

Anunturi gratuite noi:

 • Nu sunt anunturi noi

3 thoughts on “Anunturi Chisinau

 1. Amir

  Ne adresăm de asemenea clienților de tip business cât și turiștilor, oferind o paletă vastă de servicii gata să răspundă tuturor exigențelor dumneavoastră.

  Punem la dispoziția distinșilor noștri clienți, 16 camere dintre care 5 sunt camere single, 9 camere matrimoniale, o camera twin, si una familiala (de 4 persoane: de exemplu parinți și 2 copii). Camerele sunt dotate cu aer condiționat, cablu TV, mini-bar, duș, baie și bar în incinta hotelului. De asemenea, în incinta hotelului avem acces gratuit la Internet Wireless.

  Hotelul este situat în București, Sector 2, pe strada Toamnei intersectie cu Bulevardul Dacia. Se poate ajunge usor și rapid în centrul Bucureștiului cu mijloacele de transport public cât și pe jos. Poziționarea sa centrala este un avantaj deosebit și satisface nevoile clienților noștri. Piață Romană spre exemplu fiind situată la 10 minute de mers pe jos. Se poate face acces la metroul din Piață Romană pentru M2 dar și de la Obor pentru M1. În vecinătatea hotelului intâlnim Calea Moșilor unde găsim cu ușurință o varietate de bănci sau case de exchange, Poșta Română, restaurant, fast-food, super-market, bar & cafe.
  Facilități

  Aer Condiționat

  Depozit de bagaje

  Seif

  Parcare privată cu supraveghere video

  Pază

  Dușuri 24h

  Frigider

  Televizor

  Internet Wireless

  Reply
 2. Vasile

  Cautam muncitori pentru sere de capsuni Austria 1300 euro. Postulati direct aici

  Reply
 3. Media Moldova

  Compania Media Moldova ofera servicii de scriere a tezelor de licenta, masterat in diverse domenii. In spatele companiei stau profesori din RM si RO. Garantat unicitatea tezei, calitate, totala confidentialitate si corectitudine! Teza de licenta, teza de master, teza de an solicitata se elaboreaza si conform unui plan stabilit de catre comandatar. Se lucreaza in baza cartilor si revistelor de specialitate editate in Moldova, Romania, Rusia, UE, SUA. Abordare profesionista, platesti doar rezultatele! Tel: 079518874, E-mail: mediamoldova@yahoo.com, Skype: media.moldova

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *