Anunturi gratuite Arad

By | August 21, 2012

Urgent cumpar casa in Ungaria cat mai aproape de granita. Pot cumpara pana la maxim 35 de mii de euro, deci daca aveti case mai scumpe nu e nevoie sa ma contactati. Casa trebuie sa aiba energie electrica, baie si toaleta in casa, evident apa curenta si canalizare iar gazele trebuie sa fie deja trase. Nu accept oferte care nu indeplinesc conditiile enumerate. Casa trebuie sa fie locuibil adecent (deci nu veniti cu colibe), chiar daca sunt din vaiuga. Prefer garaj in care sa incapa un microbuz.

Lasati mesaj aici, cu adesa de email sau/si telefon de contact + link catre album poze cu casa, si evident localiatea unde este situata.

Urgent Vand/Schimb casa in Ungaria / 33.000 euro (usor negociabil, insa nu in prcente cu 2 cifre)
Casa in Ungaria – buna pentru locuit, pentru casa de vacanta. Casa este situata la 20 km de vama Turnu, localitate frumos amenajata, cu drumuri bune, canalizare centrala, e/e, gaz, apa, departe de industrie si poluare, Penny Market, LIDL in apropiere, zona de pescuit, camping cu apa termala, gara de tren, posta, banca, cabinet medical, scoala, gradinita, 2 parcuri frumos amenajate.
Casa are suprafata de 100 m.p. cu front stradal, 3 camere separate, sufragerie,bucatarie, baie si toaleta separate, mobilata, reparatie curenta, imediat ocupabila. Gradina de pomi cu suprafata de 1780 m.p., garaj pentru 3 automobile, acareturi perfect adaptabile pentru depozite si alte activitati – toate din caramida cu iluminare, apa si cimentuite, curte pavata, fantina forata in curte la 55 m. adincime, alarma!Poate fi casa visurilor voastre!
Contact : eu.reclama@gmail.com sau mesaj aici.

Facebook Comments

Anunturi gratuite noi:

2 thoughts on “Anunturi gratuite Arad

  1. Salagean Vlad

    Vand casa situata in Arad intr-o zona linistita, la 150 m de sosea, intre case noi, la 6 km de oras. Este construita pentru proprietar,finalizata in proportie de 90% cu finisaje de calitate. Casa este de 270 mp pe 2 nivele + garaj pt. 2 masini la subsol, cu terase, semineu si un teren de 14 ari. Panorama frumoasa, asezata in panta usoara. Casa a fost construita pentru mine initial dar in urma unor probleme personale din pacate trebuie sa o vand si de aceea am pus-o la vanzare ca altfel casa ramanea pentru mine. Tinand cont de toate circumstanele pretul casei este de 95000 Euro negociabil, dar nu foarte mult.

    Reply
  2. Pap Edita

    Casa in Almosd (Ungaria)16 km.de Sacuieni (Bihor)2 camere,living cu bucatarie, 2 holuri, dresing, camara alimente, WC, pod mansardabil, terasa, curte superba cu flori si pomi fructiferi, cablu tv.,internet,digi romaneswc si maghiar, gaz cu convertoare, soba mare intre living si camera mare, geamuri termopane, garaj, atelier, cotet dublu, mobilat, gradina. Casa are 82 m.p. suprafata totala de teren 1842 m.p..Pret neg.25,2oo euro.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *